Vores køkken

Dejlig mad lavet med kærlighed…

På Danhostel Rønde har vi ansat en uddannet kok samt en køkkenassistent. Desuden får vi dagligt hjælp af vores PGU-elever i det omfang det er muligt og kan planlægges ind i deres hverdag.

I køkkenet vil det altid være en høj prioritet af lave vores mad fra bunden, så vidt muligt. Kærligheden til maden kommer til udtryk, når vi følger den fra rå til bearbejdet, og får et færdigt resultat vi kender fra start til slut.

Vi forsøger at bruge de råvarer, der bliver produceret i PGUs eget økologiske gartneri ØKOurt, hvor der blandt andet formidles krydderurter, rodfrugter, salater, kål, agurker, bønner, tomater, ærter og mange flere lækre grøntsager. Dette forudsætter også at vi bruger de råvarer, der er tilgængelige på den pågældende årstid, både for at holde køkkenet så bæredygtigt og så økonomisk som muligt. Samtidig vil de økologiske råvarer til hver en tid have høj prioritet.

Vi har stor fokus på bæredygtighed – både i vores valg af leverandører, produkter samt ikke mindst i forhold til madspild og affaldssortering.

Der er altid gang i køkkenet og vi laver mad til vores overnattende gæster, møder og kurser samt forskellige selskaber og grupper…

Vi er altid klar til en snak om jeres ønsker og behov – både til levering af mad ud af huset samt arrangementer i huset. Ring og få en uforpligtende snak eller aftal et møde… vi har kaffen klar!

Telefon 4040 1811