Fester

Fødselsdag – Konfirmation – Bryllup – Familietræf – Firmafest – Julefrokost

Vores hyggelige selskabslokaler danner ramme om alle slags fester. Vi har plads til i alt 50 gæster.

Når I har bestilt fest hos os, sørger vi for alt det praktiske. Vi dækker bord, serverer og vasker op. Så kan I koncentrere jer om jeres gæster.

Vi dækker borde og pynter op efter jeres ønsker. Sammen med kokken aftaler I menuen med tilhørende vine. Vores menuer tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Kuvertprisen afhænger af, hvilken menu I aftaler med kokken.

Vi har gode muligheder for overnatning i vores nyrenoverede værelser, hvor har vi plads til i alt 52 personer. Der kan bestilles morgenbuffet i forbindelse med overnatning.

Gæster vi har haft, har sagt:


Fødselsdagsfest
Kære personale på vandrerhjemmet.
Vi takker for et rigtigt godt arrangement i fantastisk hyggelige omgivelser. Vi ved der var stor travlhed lige inden med at male både spisesalen og værelser, sætte ekstra køleskab op og gøre klar til at vi kunne rykke ind med alle gæsterne. Alt klappede med værelser og aftaler i forbindelse med arrangementet. Tak for det.
Alle gæsterne gav udtryk for at maden var helt i top. Særligt forretten med laks og desserten blev fremhævet som helt ekstraordinært lækkert. Serveringen og samarbejdet med køkkenet undervejs om aftenen forløb smidigt, effektivt og godt.
Vi kan kun anbefale Danhostel Rønde til et festligt arrangement.
Hilsen Hanne


Fødselsdagsfest
Jeg havde en dejlig fest og med HERLIG mad det var så fint og godt
Hilsen Inger Elise.


Personalefest
Hej Marianne
Tak for dejlig mad og god service til vores personalefest.


60 års fødselsdag
Tak for jeres indsats på alle måder i lørdags. Maden var virkelig lækker og flot anrettet. Fik mange roser af gæsterne. Der var flot dækket op, sødt og hjælpsomt personale.
Alt klappede, endda vejret tak. Jeg havde på alle måder en dejlig dag.
Hilsen Karin


70 års fødselsdag
Kære Marianne
Det hele gik så fint i går, vi havde en rigtig god og hyggelig fest. Betjeningen var super, og maden perfekt. Det kunne ikke have været bedre, kun tågen var drilsom, så udsigten gik vi glip af. Sådan er det jo. Tak for god service.
Venlig hilsen
Grethe

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte