Menuer

Efterårsmenu

Forret:
Jomfruhummerbisque med smørstegte hummerhaler, fennikelecrudit og persilleolie.
Hjemmebagt brød

Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med langtidsbagte blommetomater, kartoffelkompot med trøffelolie, timianbagte rodfrugter og rødvinssauce

Mellemret:
Udvalg af danske unikaoste med lækkert tilbehør

Dessert:
Blødende chokoladekage med anismarinerede brombær og vanilleis

3 retter 325,- 4 retter 375,-

(Der gives Kr. 50,- i rabat pr. pers. ved levering ud af huset på alle menuer, minimum 15 personer)

 

Julefrokost 2018

Den traditionelle

Sild & fisk
Karrysild med æg, løg og kapers
Julesild med løg og kapers
Stegte sild med bløde løg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade
Røget laks med lun røræg
Hjemmebagt rugbrød, hvidt brød, smør

Kød
Confiterede andelår med rødkål
Æbleflæsk
Leverpostej med bacon, champignons og surt
Ribbensteg med brunede kartofler og surt
Julemedister med hjemmerørt sennep og rødbeder

Ost
To danske unika med syltede abrikoser og honningstegte valnødder

Risalamande
med lun kirsebærsovs

Pris kr. 345,- pr. pers.